De kracht van Access Bars

Een holistische benadering voor welzijn

Access Bars, een revolutionaire techniek in de wereld van persoonlijke groei en welzijn, biedt mensen de mogelijkheid om diepe ontspanning, helderheid en bewustzijnsverruiming te ervaren. Deze techniek, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, maakt gebruik van aanraking van 32 punten op het hoofd om beperkende gedachten, overtuigingen en emoties los te laten. We gaan nu verkennen wat Access Bars precies is, voor wie het geschikt is en waarom het gebruik ervan voordelen kan bieden.

Wat is Access Bars

Access Bars is een zachte, niet-invasieve methode die gericht is op het vrijmaken van blokkades en het bevorderen van een grotere bewustwording. De 32 punten op het hoofd, die overeenkomen met verschillende levensgebieden zoals geld, lichaam, controle, creativiteit en communicatie, worden licht aangeraakt om de energie te laten stromen en vastgelopen patronen te doorbreken. Dit proces stimuleert de ontspanning van de hersengolven, vergelijkbaar met meditatie of diepe ontspanningstechnieken, waardoor belemmerende gedachten en emoties gemakkelijker kunnen worden losgelaten.

Voor wie is het geschikt?

Access Bars is geschikt voor mensen van alle leeftijden, achtergronden en levensstijlen. Het kan voordelig zijn voor mensen die worstelen met stress, angst, depressie, vermoeidheid, slaapproblemen, gebrek aan helderheid of vastgelopen patronen in hun leven. Het is ook nuttig voor mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei, bewustwording en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Access Bars kan zowel op zichzelf staand worden gebruikt als aanvullend op andere therapieën en behandelingen.

Waarom Access Bars gebruiken?

1. Stress vermindering

Door de zachte aanraking van de punten op het hoofd bevordert Access Bars diepe ontspanning en vermindert het stress. Veel mensen ervaren een gevoel van kalmte en innerlijke rust na een sessie.

2. Loslaten van belemmeringen

Access Bars helpt bij het opruimen van beperkende gedachten, emoties en overtuigingen die ons tegenhouden in het leven. Het opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en kan leiden tot meer creativiteit en vreugde.

3. Verbeterde mentale helderheid

Het proces van Access Bars kan de hersengolven vertragen en een staat van ontspannen alertheid creëren. Dit kan leiden tot verbeterde mentale helderheid, focus en concentratie.

4. Diepere slaap

Veel mensen melden betere slaapkwaliteit na een Access Bars-sessie. De ontspanning en balans die worden bevorderd, helpen het lichaam en de geest te ontspannen, wat een goede nachtrust bevordert.

5. Verhoogd welzijn

Access Bars ondersteunt het algehele welzijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het kan een positieve invloed hebben op verschillende aspecten van het leven, zoals relaties, gezondheid, financiën en zelfvertrouwen.

Conclusie

Access Bars biedt een holistische benadering van welzijn door middel van de zachte aanraking van punten op het hoofd. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan helpen bij het verminderen van stress, het loslaten van belemmeringen, het verbeteren van de mentale helderheid, het bevorderen van diepe slaap en het vergroten van het algehele welzijn. Door het bevorderen van ontspanning en bewustwording op verschillende levensgebieden, opent Access Bars de deur naar nieuwe mogelijkheden en een leven met meer vreugde en vervulling.

Neem contact op!

Wil je meer weten over mijn behandelingen of wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op!

Adres

Bezoekadres Masseurinbreda
Appartementencomplex Topaasstaete, ingang via de zuidkant.
Topaasstraat 115
4817 HA, Breda

Telefoon

Openingstijden

Maandag: 11:00 tot 21:00
Dinsdag: 09:00 tot 21:00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09:00 tot 21:00
Vrijdag: 09:00 tot 21:00
Zaterdag: 09:00 tot 18:00
Zondag: gesloten

De betaling van de behandelingen vindt bij voorkeur plaats via een tikkie of vooraf betalen bij boekingen via de Treatwell app of boeken via Treatwell en afrekenen na de behandeling in de salon is ook mogelijk.

 

Translate »